Overslaan en naar de inhoud gaan

Voor de allerkleinsten

Voetbal begint bij FC Netezonen bij de U6 (kinderen onder de 6 jaar - 3de kleuterklasje). Zit je in Eindhout op de kleuterschool, dan kom je sowieso bij ons terecht voor een initiatienamiddag in de loop van mei.

Dankzij de laatste hervorming van de jeugdcompetitie van de K.B.V.B hoef je ook geen vijf jaar meer te zijn voor je kan aansluiten - ben je nog maar 4 en wil je toch al je eerste pasjes geven, dan ben je meer dan welkom.

Eveneens voor de jongsten onder ons organiseren we elke zomer een aantal woensdagnamiddagen waarop de allerkleinsten een initiatie in voetballen krijgen; dit is niet voetbaltraining als dusdanig maar eerder (voet)balgericht sport&spel. Hou onze website in het oog voor de juiste data of stuur ons een berichtje op jeugdwerking@fcnetezonen.be en dan contacteren we je als de inschrijvingen openen.

Voor spelers van andere clubs

Ben je (om gelijk welke reden) op zoek naar een andere club? Tussen 1 april en 1 mei kan je zonder zorgen bij je huidige club uitschrijven en bij ons inschrijven. Contacteer even ons secretariaat, onze jeugdwerking of onze GC (telefoonnummers vind je hier) en zij zullen je verder inlichting over wat je juist moet doen.

Algemeen

Het lidgeld bedraagt 110 € voor jeugd en niet contractspelers. 10 € korting indien voor de pasdagen betaald en 20 € korting voor een 2° lid van het zelfde gezin. Voor de contractspelers bedraagt het lidgeld 150 €. 20 € korting indien voor de pasdagen betaald en 20 € korting voor een 2° lid van het zelfde gezin.

Wij zorgen voor inschrijving bij de K.B.V.B. alsook je uitrusting: trainingsvest en -broek short & kousen sporttas supporterssjaal en -muts

Onze elftallen spelen hun thuismatchen op: vrijdag: dameselftal o.v. zaterdag: duiveltjes (U6-U9), preminiemen (U11), juniors (U21), reserven zondag: miniemen (U13), kadetten (U15), scholieren (U17), 1ste elftal